Oktatás

Legyél te is Mátrai Kis Madarász!


Érdekelnek a madarak? Szeretnél róluk többet tudni? Akkor jelentkezz „MÁTRAI KIS MADARÁSZ” foglalkozásainkra! Szeptember 22-től, minden kedden, 16:30-kor.

A program folyamán 12 alkalmas oktatótermi foglalkozás által nyerhetnek bepillantást a gyerekek, a madarak csodálatos világába a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság kollégáinak segítségével. Az oktatótermi foglalkozásokat kiegészítve, 3 terepi madarásztúrán is részt vehetnek a jelentkezők.

A diákok megismerkedhetnek a Mátra különleges madárvilágával, a madárvonulással, a madáretetés aranyszabályaival, részt vehetnek madárgyűrűzési bemutatón és a terepmadarászat alapjait is elsajátíthatják.

Ajánlott korosztály 10-14 éves kor.

Helyszín: 3232 Mátrafüred, Parádi u. 6. – Harkály Ház

A 12+3 alkalmas foglalkozások díja: 6000 Ft

További információk és jelentkezés: harkalyhaz@bnpi.hu e-mail címen vagy a +36-20-346-40-61 telefonszámon.

Kapcsolódó

Vár a mátrafüredi Harkály Ház!

Izgalmas programokat ajánlunk a hozzánk látogató iskolásoknak. A szakvezetések során a tanulók megismerhetik a Harkály Ház kiállítását, a hozzá kapcsolódó tanösvények gazdag növény- és állatvilágát, a Mátra természeti értékeit.

A szakmai programról, modulokról bővebb információ: harkalyhaz@bnpi.hu e-mail címen vagy a +36 30 327-0301 telefonszámon kérhető. A modulok részletes leírása pedig az alábbi linken elérhető.

Várjuk önöket szeretettel!

Kapcsolódó