Mobil applikáció

Már elérhető a Google Play-ben és az IOS AppStore-ban a GUIDE@HAND Bükki Nemzeti Park Igazgatóság mobil alkalmazás, amely révén újabb felfedezési lehetőséget kínálunk látogatóinknak.

Mivel a területünkön az internetlefedettség nem megfelelő, az alkalmazás minden része letöltés után offline is használható – viszont javasoljuk, hogy már indulás előtt töltsék le telefonjukra, tabletjükre!

Az alkalmazásban jelenleg az offline használható, letölthető térképek mellett tanösvényeink felfedezését segítő audioguide is elérhető, valamint az Igazgatóság bemutatóhelyéről, szállásairól és programjairól is tájékozódhatnak az alkalmazás használói.

Az alkalmazás az MTA SZTAKI támogatásának köszönhetően segíti a vendégek eligazodását a területünkön. A GUIDE@HAND applikáció Magyarország számos városában, térségében elérhető, kiváló multimédiás, hangos idegenvezetésekkel, barangoló funkcióval és az adott terület eseménynaptárával várja az érdeklődőket. Bővebb infó az elérhető applikációkról>>>

Használat:

  1. Telepítsd a GUIDE@HAND BNPI alkalmazást az androidos vagy IOS -es telefonodra. Windows-os telefonokra csak online érhetőek el a tartalmak a tanösvényen elhelyezett QR kódokra kattintva.
  2. Töltsd le és indítsd el az ajánlott túrát az alkalmazásban. Kattints a “Túrák” gombra és válaszd ki a megfelelő elemet!
    Használd a “Letöltés” gombot a leírás alatt! Miután letöltötted, utána már offline működik a program.
  3. További funkciók: Használat, Ízelítő, Barangolás, Élmények rögzítése, Események, Helyek,(Szálláshelyek, Természetvédelmi területek, Túrák),Beállítások (Frissítés,Offline térkép,
    Értesítések) stb…

Letöltés >>>>