Járványügyi intézkedések 2020.11.11. 09:04

A járványügyi intézkedésekkel összefüggésben Rónai Kálmánné igazgató asszony a 2020. november 11-től az alábbiakat rendeli el:

  • A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság központi irodaépületében (3304, Eger, Sánc utca 6.) és a tájegységi irodákban személyes ügyfélfogadás nincs.
  • Az Igazgatóság által működtetett valamennyi bel-és szabadtéri bemutatóhelyünk, idegenforgalmi barlangunk bezár, látogatókat nem fogadhat. Az intézkedés érinti a Szalajka-völgyi Információs Házat, az Ipolytarnóci Ősmaradványok Bemutatóhelyet, a mátrafüredi Harkály Házat, a Baglyaskő Vár Természetvédelmi Látogatóközpontot,
    Nyugati Kapu Oktató- és Látogatóközpontot, a lillafüredi Szent István-és Anna-barlangot és a Millenniumi Kilátót.
  • A látogatók számára meg nem nyitott, vagyonkezelői hozzájárulással látogatható barlangok látogatása a továbbiakban tilos; a korábban kiadott vagyonkezelői hozzájárulások visszavonásra kerülnek.
  • A szabadon látogatható tanösvények egyénileg, családoknak továbbra is felkereshetők.
  • Az Igazgatóság a működési területén eltérő rendelkezésig nem szervez rendezvényeket, programokat, a már meghirdetetteket lemondja.
  • Szálláshelyeink vendégeket nem fogadnak.

A rendelkezések visszavonásig érvényesek.

Köszönjük megértésüket!

Igazgatóságunk bemutatóhelyei ugyan nem látogathatóak, de az online térben jelen vagyunk.

Kövessék Facebook oldalunkat, keressék fel honlapunkat, ahol kirándulási és túraötleteket valamint érdekességeket osztunk meg bemutatóhelyeink mindennapjaiból.

Index kép: Kovács Bence

Kapcsolódó