Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapok 2020.08.31. 15:13

Három helyszínünkön,Felsőtárkányban, Mátrafüreden és Ipolytarnócon is láthatóak lesznek az idei gödöllői természetfilm-fesztiválon szereplő alkotások szeptember 11 és 13 között. A program célja, hogy moziba invitáljon mindenkit, aki szereti a természetet és a filmeket, és aki szeretné tudni, hogy mi történik hazánkban és a világban a természeti értékekkel.

A KÖVETKEZŐ FILMNAPOK 2020. SZEPTEMBER 11-13. KÖZÖTT KERÜL MEGRENDEZÉSRE.

Az Országos Természet- és Környezetvédelmi Filmnapokban résztvevő városok és Intézmények a nevezett filmek 100 legjobbja közül választják ki azokat, amelyeket vetítési programjukba beemelnek.

A fesztivál partnerei, városok filmszínházai, művelődési házai, nemzeti parkok és erdőgazdaságok látogatóközpontjai ingyenes természetfilm vetítésekkel, szemléletformáló és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket. A csatlakozó városokban a természet értékeire fogékony érdeklődők megnézhetik a világ legújabb és legjobb természet- és környezetvédelmi dokumentumfilmjeit. A vetítési programokban kiemelt helyet kapnak a magyar alkotások, a Magyarországot bemutató filmek.

A vetítések a BNPI helyszínein péntek-szombat-vasárnap 10 óra és 15 óra között zajlanak.

Részletes programmal, a filmek listájával:

Felsőtárkány: https://www.bnpi.hu/hu/program-reszletek/az-orszag...

Ipolytarnóc: https://www.bnpi.hu/hu/program-reszletek/termeszet...

A FILMNAPOK MINDEN ESEMÉNYE INGYENES!


https://www.godollofilmfest.com/hu/orszagos-termeszet-es-kornyezetvedelmi-filmnapok?fbclid=IwAR2ox8gVOIAdVgZoYv_CA2oubnhjv0wQBLTbiXGLhJjcs-3yY3-S8lLs-UI

Kapcsolódó