Vár a Harkály Ház!

A Harkály Ház december 24-26-ig, illetve 2022. január 1-jén és 2-án zárva tart.

Elérhetőség: +36 30 327-0301

Aktuális

Látnivalók a környéken - Mátra

További bemutatóhelyek

ÉrtékekSzent István-barlang

Kedves Látogatóink! A lillafüredi barlangok az ünnepi időszakban december 24-től 26-ig, illetve január 1-jén és 2-án zárva tartanak.

A fokozottan védett Szent István-barlang Lillafüreden, Miskolctól 3,5 km-re nyílik. Bejárata a Palota-szállótól 500 m-re, az Eger-Miskolc műút mellett található. Járatainak összhossza 1514 m, függőleges kiterjedése 101 m.

Tovább olvasom

ÉrtékekIpolytarnóci Ősmaradványok természetvédelmi terület és bemutatóhely

KEDVES LÁTOGATÓINK!ÉRTESÍTJÜK ÖNÖKET, HOGY AZ ONLINE JEGYVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGET 2021 NOVEMBERÉTŐL 2022 MÁRCIUSÁIG SZÜNETELTETJÜK HONLAPUNKON, MIVEL A VÁRHATÓ TÉLIES IDŐJÁRÁSI VISZONYOK MIATT NEM TUDJUK GARANTÁLNI LÁTOGATÓKÖZPONTUNK AKADÁLYMENTES MEGKÖZELÍTÉSÉT. JEGYET VÁLTANI EBBEN AZ IDŐSZAKBAN CSAK A HELYSZÍNEN LEHET.

Tovább olvasom

ÉrtékekNyugati Kapu Látogatóközpont

Kedves Látogatóink! A látogatóközpont 2021. december 19-től január 2-ig zárva tart.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Felsőtárkányban lévő Nyugati Kapu Látogatóközpontjában az érdeklődők a "Karszt és Élővilága" kiállítás interaktív elemeivel szemléletesen, sok esetben pedig játékos módon figyelhetik meg a Bükki Nemzeti Park állat- és növényvilágát, valamint a hegység földtani kialakulásával kapcsolatos ismereteket is elsajátíthatják.

Tovább olvasom